Beste geïnteresseerde(n),

Allereerst willen we jullie bedanken voor jullie geduld en interesse in ons plan voor het centrumgebied van Westerkoog. Er is in de afgelopen jaren intensief gewerkt aan afspraken met de gemeente Zaanstad en deelgenoten binnen deze ontwikkeling. Wegens de complexiteit van het project en de samenwerking heeft dit langer geduurd dan we hadden gehoopt. Er is een periode van rust geweest in de stroomversnelling die eerder het project kenmerkte. In de tussentijd hebben wij niet stilgezeten, maar juist stappen gezet om weer richting een stroomversnelling te gaan. Zo is deze week het Ruimtelijk Programma van Eisen (RPvE) vastgesteld door het college van burgemeesters en wethouders van de gemeente Zaanstad, wat een belangrijke mijlpaal is in het proces. Er wordt nu in samenwerking met de gemeente gewerkt aan een uitvoerbaar en gedragen plan waar alle partijen achter staan. Hierover kunt u meer teruglezen in het wijkbericht wat u binnenkort van de gemeente ontvangt als bewoner van Westerkoog. Indien u niet woonachtig bent in Westerkoog dan kunt u het wijkbericht ook hier downloaden.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag van u.

Met vriendelijke groet,

SENS real estate