In onze vorige nieuwsbrief van 14 juni hebben wij u laten weten dat het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaanstad het ruimtelijk plan van Centrumplan Westerkoog op 7 juni jl. heeft vastgesteld. In de tussentijd is SENS met haar ontwerpteam volop bezig geweest om het definitieve ontwerp af te ronden. De komende tijd zal het e.e.a. door de gemeente worden getoetst, zodat de juiste vergunningen kunnen worden afgegeven. Dit betekent dat de realisatie van het plan met 57 koopappartementen (variërend van ca. 65 m2 tot 130 m2) en 20 sociale huurappartementen van ca. 65 m2 steeds dichterbij komt.

Nu is het tijd om even te genieten van de zomervakantie!

Maar wees gerust, ook gedurende de zomer zal SENS doorwerken om ervoor te zorgen dat de woningen zo spoedig mogelijk gebouwd kunnen worden. U zult als inschrijver van de nieuwsbrief als eerste een bericht ontvangen zodra bekend wordt wanneer de woningen in de verkoop zullen gaan. Naar verwachting is dat eind 2022 / begin 2023. Houd uw e-mail goed in de gaten!