Nog een kleine update

Beste Westerkogers,

Er is veel belangstelling in de toekomstige plannen voor Westerkoog. Dagelijks komen er aanmeldingen binnen via de website van geïnteresseerden in een woning of de nieuwsbrief. Dat vinden wij super om te horen! Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijgt u bij elke update op deze website een mailtje in uw inbox dat er een nieuw bericht online staat. Wanneer u zich aanmeldt voor interesse in een woning, nemen wij u op in de database. De verkoop of verhuur zal pas in een later stadium plaatsvinden.

Ondertussen wordt er nog steeds hard gewerkt aan de afspraken met de Gemeente en Parteon. Door de complexiteit van het project duurt het allemaal wat langer dan gehoopt. Wij houden jullie op de hoogte!

Update centrumontwikkeling Westerkoog

Het is weer een paar maanden geleden dat u iets van ons gehoord. U vraagt zich waarschijnlijk af waarom het zo stil is geweest en of de plannen nog wel doorgaan.
De afgelopen maanden hebben we niet stil gezeten. We hebben deze tijd intensief gebruikt om samen met de belangrijkste grondeigenaren (Gemeente en Parteon) afspraken te maken over de uitgangspunten voor de samenwerking, over het plan, over parkeren, over het aantal woningen, over duurzaamheid, , etc. Wij hebben de ambitie om alle woningen gasloos te bouwen en zoveel mogelijk woningen energieneutraal! Toekomstbestendig voor Westerkoog. Daarnaast zijn we in gesprek met het buurtcentrum over de toekomstige invulling. Dit allemaal willen we zorgvuldig doen en vraagt veel denk-, teken- en rekenwerk. Gelukkig zitten we in een afrondende fase wat deze uitwerking betreft.

Dit heeft uiteraard gevolgen gehad voor de planning. Wij zullen de planning op de website actualiseren naar de huidige inzichten. Graag komen wij na de zomer bij u weer terug om u te informeren over de toekomstplannen. Voor nu wensen wij u alvast een goede zomer toe!
Mocht u nog in tussentijd vragen of opmerkingen hebben, schroom niet om ons dat te laten weten.

Fijne jaarwisseling!

Beste Westerkogers,

De kerstdagen zijn achter de rug en het is alweer een paar maanden geleden dat de informatieavond geweest. Sindsdien is het vanuit ons een tijdje stil geweest rond het Centrumplan Westerkoog. Achter de schermen wordt hard gewerkt om afspraken te maken met de verschillende grondeigenaren in het centrumgebied. Begin volgend jaar hopen wij u te kunnen informeren over het vervolg. Voor nu wensen wij u namens het hele team een goede jaarwisseling en een gelukkig 2018!